Vincent (41):

In 8 weken ben ik zo’n 5 kilo kwijt!

Vincent wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Vincent

Sport is altijd onderdeel van mijn leven geweest en dan met name fitness. Hierin heb ik echter veel ups en downs gekend. Drie jaar geleden was ik door flink te trainen op zo’n 100 kg terecht gekomen en was best tevreden met het resultaat.

Op mijn voeding lette ik echter niet zo strikt, ik zorgde er alleen voor dat ik voldoende eiwitten binnenkreeg. Daarnaast gingen er ook voldoende snacks en snoep naar binnen.

Twee jaar geleden werd ik echter vader en dat was het moment dat ik het fitnessen een tijdje vaarwel heb gezegd. Na een jaar begon het weer te kriebelen en heb ik mezelf weer ingeschreven bij de gym. Echter, van een vastomlijnd plan was geen sprake en dat wilde ik wel.

Hoewel ik weleens eerder voor korte periode mijn voeding had bijgehouden wilde ik nu toch wat meer structuur en houvast in het proces. Personal Body Plan kende ik al jaren en ik schreef me in. Ik koos voor Personal Body Coach Justin Bos.

Vanaf de start viel het me prima mee, ik had niet tot nauwelijks het idee dat ik op dieet was terwijl ik wel een stuk minder maar vooral ook anders ging eten. Het snoepen ging op een laag pitje maar helemaal vaarwelzeggen was niet nodig. En ook alcohol komt nog regelmatig voorbij. Maar logischerwijs alles met mate. En dat bevalt prima.

Justin stuur me bij waar nodig en ik ben redelijk tevreden over het resultaat na 8 weken. Inmiddels ben ik zo’n 5 kg kwijt en het doel is nog een stukje te zakken. Fijn om te merken dat de vetjes op de taille langzaam maar zeker verminderen.

Al met al is het een prima besluit geweest te starten met Personal Body Plan. Ik ben blij te merken dat het me een beter gevoel geeft zonder er teveel voor hoeven in te leveren. Benieuwd waar we over half jaar staan!

— Vincent

Het plan van Vincent

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Vincent

Justin Bos (31)

4.63 / 5

418 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.