Verena:

Ik had nooit verwacht zo’n resultaat te behalen.

Verena wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Verena

Na de tweede bevalling bleven de laatste zwangerschapskilo’s hangen. Ook was mijn lichaam totaal niet meer in shape. Ik baalde hier ontzettend van. Twee vriendinnen hadden al goede resultaten gehaald met Personal Body Plan en dat heeft me doen besluiten om ook te starten.

Ik had nooit verwacht dat ik dezelfde resultaten zou kunnen behalen als de mensen die ik voorbij zag komen op social media. Dit kon ik dus wel. Ik zag afvallen altijd als het uitsluiten van bepaalde voeding maar met Personal Body Plan mag eigenlijk alles.

Het gaat om bewuste keuzes maken. Dus gewoon een keer kiezen voor dat chocolaatje. Natuurlijk mis ik ook wel eens de motivatie maar daarna pak ik het gewoon weer op zonder schuldgevoel en dat is erg fijn.

Twijfel je nog om je in te schrijven? Gewoon doen! Als ik het kan kan jij het ook. Gun het jezelf.

Ik wil nog even mijn lieve Premium Coach Liesbeth bedanken voor haar tips en peptalks. Je weet me altijd weer te motiveren!

— Verena

Het plan van Verena

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Verena

Liesbeth Vervloesem (43)

4.64 / 5

978 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.