Veerle (25):

Ik zit lekkerder in mijn vel en voel me comfortabeler en zelfverzekerder

Veerle wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Veerle

Ik heb nog geen dag spijt gehad van mijn keuze om te starten met Personal Body Plan! In die tijd ben ik heel vaak gevallen, maar ook heel vaak weer opgestaan, en dat is denk ik het belangrijkste. Zo leer ik elke keer weer een beetje meer wat werkt voor mij en hoe dit een levensstijl is en geen tijdelijk dieet.

Als ik dan de foto’s zie van toen ik startte en hoe ik er nu uitzie, ben ik superblij! Hoe verschrikkelijk ik het toen vond om de foto’s te maken, zo leuk vind ik nu de maandelijkse metingen.

Ik zit lekkerder in mijn vel en voel me comfortabeler en zelfverzekerder. Mijn Personal Body Coach Marinke Termorshuizen is in mijn journey mijn steun en toeverlaat. Ze staat altijd voor mij klaar, daagt me uit, wijst me op de goede dingen en inspireert mij met haar levensstijl. Ik kijk uit naar de komende jaren!

— Veerle

Het plan van Veerle

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Veerle

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2889 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.