Wendy:

Vanaf nu nooit meer bang om terug te vallen in mijn oude patroon, ik weet nu wel beter!

Wendy wilde en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Wendy

Ik ben gek op gezelligheid, een wijntje en de oh zo lekkere chocolade toetjes! Mijn probleem is alleen dat er geen rem op zit. Bij mij is het alles of niets. Was ik weer een paar kilo te zwaar dan ging ik mijzelf bijna uithongeren en zodra er weer een feestje was dan at ik weer alles wat los en vast zat. Totaal geen balans!

Personal Body Plan is een goede richtlijn voor mij, het is ook geen dieet of op een bepaald moment “af”. Ze leren je om je lifstyle te veranderen, je gedachtes en gewoontes moeten voor altijd anders en niet alleen voor een bepaalde periode. De term: “Ach nu kan het nog, maandag begin ik weer.”, gebruikte ik heel vaak maar vanaf nu nooit meer!

Ik drink nog steeds lekker mijn wijntje of eet die lekkere chocolade toetjes af en toe maar zorg er dan wel voor dat ik de rest van die dag extra goed oplet, weinig vetten en koolhydraten. Uiteraard, na al het lekkers pak ik de draad gelijk weer op, wat voor dag het ook is!

In de sportschool voel ik me nu helemaal op mijn plek, ik weet wat ik doe en zie mezelf sterker worden! Door de afwisselende schema’s blijf ik gemotiveerd en vind het zelfs leuk om heen te gaan. Ik ga ook zeker door met PBP, alleen al voor de sportschema’s, die zijn top!

— Wendy

Het plan van Wendy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.