Usman (31):

Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach hebben mij de tools aangereikt die ik nodig had om mijn doel te bereiken

Usman wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Usman

In het verleden ben ik vele malen gestart met trainen, maar telkens ging het voor mij niet snel genoeg of had ik (weer) een excuus om niet door te gaan. Na goede verhalen van een collega en bekenden ben ik samen met mijn vriendin het avontuur aangegaan. Ik wilde een gezondere levensstijl creëren.

Het doel: afgetraind zijn voor onze vakantie in juni en lekkerder in mijn vel zitten. Voordat ik van start ging, zag ik alle resultaten voorbijkomen en visualiseerde ik hoe ik eruit zou zien na 12, 16 of 20 weken.

Elke vier weken moest ik mijn progressie doorgeven, maar steeds was ik niet tevreden met mijn resultaat. Ik wilde telkens meer. Zo ben ik begonnen met 3 keer in de week trainen en dat heb ik verhoogd naar 5 keer in de week trainen. Ik merk dat ik gedurende de dag meer beweeg en dat het mij steeds makkelijker afgaat. Ik wandel in de pauze, pak ik de trap op het werk en fiets regelmatig een rondje samen met mijn vriendin.

Als ik terugkijk hebben Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Leroy Degener (@degener89) mij de tools aangereikt die ik nodig had om mijn doel te bereiken. De lessen die je iedere werkdag krijgt, zetten je aan het denken en helpen je bij het proces. Mijn coach en ik kijken samen op de afgelopen week terug en krijg ik tips en trucs die mij weer verder helpen. Dit zorgt ervoor dat ik consistent blijf doorgaan!

— Usman

Het plan van Usman

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Usman

Leroy Degener (34)

4.69 / 5

1157 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.