Shirley (48):

Trots op mezelf dat ik er zo uitzie na negen weken!

Shirley wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Shirley

Ik ben met Personal Body Plan begonnen nadat ik afgelopen februari een totale reset had gedaan. In die tijd had ik alle suikers, koolhydraten en vetten uit mijn voedingspatroon gehaald. We hadden immers nu toch geen feestjes of etentjes en festivals. Dus wat is er nu makkelijker dan in de corona tijd beginnen?! Ik ben met deze reset 14.3 kg afgevallen.

Bij mijn start met Personal Body Plan moest ik weer opbouwen met calorieën maar dat was nog best lastig. Ik dacht dat Personal Body Plan me zou kunnen helpen weer tot een voedingsbudget van 1500 calorieën te komen en daarbij ook nog een sportschema te hebben.

Ik vond het lastig om meer te gaan eten maar Personal Body Coach Irma liet mij inzien dat we alles rustig konden gaan opbouwen. En dat ik echt niet aan zou komen als ik meer zou eten. Dat lukte…

Voeding ging steeds beter en sporten ging eigenlijk vanzelf. De weegschaal gaf niet heel veel minder aan in de afgelopen negen weken maar wel enorm veel centimeters. En toen ik de foto’s zag was ik nog meer verbaasd. Goed eten en nog zo’n mooi resultaat in negen weken. Ik ben erg blij met mijn progressie en ik ga nog wel even door!

Soms ben ik nog wel bang om meer te eten want na de meting gingen mijn calorieën omhoog. Eerst zou ik Irma hebben gevraagd om ze naar beneden te schroeven .Maar deze keer ga ik ervoor! Strakker, fitter, slanker.. Ik ben er nog niet maar het begin is weer gemaakt! Trots op mezelf dat ik er zo uitzie na negen weken!

 

 

— Shirley

Het plan van Shirley

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Shirley

Irma Vos (35)

4.35 / 5

498 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.