Tom (31):

Ondertussen ben ik 12,5 kg afgevallen, ben ik strakker en zit ik bovenal beter in mijn vel

Tom wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Tom

In juli 2019 vond ik dat het tijd was voor verandering. Ik wilde wat kilo’s kwijt, iets strakker worden en me fitter voelen. Alleen wist ik niet hoe ik dat zelf voor elkaar kon krijgen.

Geïnspireerd door mijn vriendin, Gaby Jacobs, begon ik samen met haar aan Personal Body Plan. Zij had al eerder een half jaar Personal Body Plan gevolgd en was hier erg tevreden mee. De eerste stap was gezet, nu moest ik nog een Personal Body Coach kiezen.

Voor mij was het belangrijk dat dit iemand was die begreep dat ik van lekker eten en een biertje hou. Ik koos voor Personal Body Coach Julian Reinders. Met hulp van Julian ging ik aan de slag en voordat ik het wist begon ik progressie te zien. Veel sneller en meer dan ik had verwacht.

Julian begreep mijn uitdagingen en ondersteunde mij hier altijd in. Hij gaf me tips en advies waar nodig. Denk aan bijvoorbeeld “portiecontrole” of “80/20 regel”. Maar ook specifieke situaties zoals weekendjes weg en stapavonden kon ik met hem bespreken. Dit heeft me enorm geholpen.

Personal Body Plan werkt echt voor mij. Dit is geen dieet of quick fix, maar een healthy lifestyle. Ik doe wat werkt voor mij. Ondertussen ben ik 12,5 kg afgevallen, ben ik strakker en zit ik bovenal beter in mijn vel (letterlijk en figuurlijk)! Ik kan iedereen Personal Body Plan aanraden en zal hier zelf ook mee door gaan.

— Tom

Het plan van Tom

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.