Tom (30):

Ik ben zo’n 15 kilo afgevallen

Tom wilde afvallen en een fit lichaam en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Tom

In juli 2019 begon ik aan mijn Personal Body Plan. Mijn vriendin had mij enthousiast gemaakt en ik wilde wel wat fitter worden. Redelijk naïef stelde ik het doel om in een jaar 4 kilo af te vallen, van 89 kilo naar 85 kilo.

Maar binnen twee maanden had ik dat doel al behaald. De progressie ging sneller dan verwacht en ik begon me fitter en energieker te voelen. Ik zat goed in mijn vel! En misschien was dat voor mij wel de mooiste progressie. Daarnaast viel ik uiteindelijk 15 kilo af!

Bij Julian Reinders als Personal Body Coach kon ik altijd terecht met vragen. Vaak kreeg ik een wedervraag terug, waardoor ik aan het denken werd gezet. Zo vormde ik veel makkelijker een nieuwe levensstijl. Ik had immers zelf moeten nadenken over de keuzes die ik maakte. Julian was een inspiratie voor mij als deelnemer en als coach!

Ondertussen ben ik zelf Personal Body Coach geworden en begeleid ik deelnemers naar het behalen van hun doel.

— Tom

Het plan van Tom

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.