Tobias (27):

Ik heb mijn eetpatroon structureel positief kunnen veranderen

Tobias wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Tobias

Op mijn voeding letten ging altijd maar een paar dagen goed en dan verviel ik weer in oude patronen. Ik was op zoek naar begeleiding en toen kwam Personal Body Plan op mijn pad.

De start van de coronaperiode vond ik de uitgelezen mogelijkheid wat aan mijn gewicht te doen en mijn vetpercentage te verlagen. Mijn Personal Body Coach Jarald Golverdingen (@jarald_) heeft me geholpen en veel toepasbare tips gegeven voor mijn persoonlijke situatie.

Toen ik weer in het transport kon werken, heeft hij hierop ingespeeld. Hij heeft me geleerd hoe ik van alle macro’s voldoende binnen kan krijgen. Door de lessen en Jarald heb ik veel geleerd en mijn eetpatroon structureel kunnen veranderen.

Jarald heeft me vooral ook veel geleerd over voeding en dat je voor structurele verandering ook moet eten en doen wat je lekker en leuk vindt. Door zijn begeleiding lukt mij dat tot op heden nog steeds!

— Tobias

Het plan van Tobias

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tobias

Jarald Golverdingen (37)

4.59 / 5

196 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.