Tirza (55):

Ik voel mij stukken beter en heb veel meer energie

Tirza wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tirza

Na een zware operatie, een autotransplantatie van mijn nier, kwam ik thuis te zitten. Daarvoor werkte ik altijd in de catering. Ik liep veel, stond veel en was veel aan het tillen. Maar dat ging nu niet meer.

Daardoor kwam ik in gewicht aan en zat ik totaal niet goed in mijn vel. Zowel geestelijk als lichamelijk. Ik had geen energie meer en mijn conditie was ook compleet verdwenen.

Dus besloot ik naar de sportschool te gaan, onder begeleiding van één van mijn zoons. Maar toen gingen de sportscholen dicht…

Juist toen wilde ik meer structuur en begeleiding. Op advies van mijn andere zoon heb ik me toen aangemeld bij Personal Body Plan. Gelukkig had ik thuis ruimte voor sportmaterialen en kon ik lekker thuis trainen.

En ik heb er absoluut geen spijt van gehad! Ik voel mij na 16 weken stukken beter, ik ben afgevallen en heb veel meer energie. Daarnaast let ik nu veel beter op mijn voeding. Ik ben er nog niet, maar we gaan door!

Mijn Personal Body Coach Leontine de Ridder is daarbij echt een topper. Ze is zeer betrokken bij je en geeft goede tips als ik dat nodig heb. Ik ben erg blij met haar!

— Tirza

Het plan van Tirza

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.