Tineke (46):

Binnen 24 weken heb ik al zoveel meer inzichten gekregen!

Tineke wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tineke

Na lang twijfelen heb ik besloten om mij toch in te schrijven voor Personal Body Plan. Want, het werd tijd voor verandering! Vooral nu ik ouder begin te worden merk ik dat ik meer moet doen om fit te blijven! Daarbij kom ik sneller aan en de ongewenste kilo’s kreeg ik er niet meer vanaf met alleen hardlopen. Ook zat ik meer op de bank en deed ik wat minder aan sport.

Voor mijn werk is het belangrijk om fit te zijn. Dat was ik niet en ik begon steeds meer pijntjes en klachten te krijgen. Dus ik dacht: ‘Wat heb ik te verliezen met Personal Body Plan?’

Nu kan ik zeggen dat het een goede stap en een fijne houvast is. Dagelijks voer ik mijn voeding in en dit helpt mij enorm. Ook mijn Personal Body Coach Marinka heeft mij enorm geholpen! Ga het met mijn voeding en training wat minder, dan benoemt zij altijd de positieve punten van die dag. De negatieve vergeten we snel!

Binnen 24 weken heb ik al zoveel meer inzichten gekregen! Ik ga door met Personal Body Plan en dit heeft een positieve invloed op mij. Ik voel me nu veel beter!

Marinke steunt mij door haar positieve benadering. Ook als ik een mindere dag of dagen had nam ze mij deze niet kwalijk, maar wist ze mij zo te benaderen dat ik weer gemotiveerd was! Het is immers mijn proces!

— Tineke

Het plan van Tineke

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tineke

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2888 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.