Tina:

Nu was het mijn beurt!

Tina wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tina

‘Er moet nu echt wat gaan veranderen, want zo kan het niet langer.’ Het heeft jaren geduurd voordat die gedachte over is gegaan tot actie. Tussen het eraan denken en het daadwerkelijk doen, heeft veel twijfel en luiheid, uitstelgedrag en heel veel lekker eten, gezeten.

Al die resultaten en verhalen van de deelnemers op de website van Personal Body Plan had ik al wel 10x gezien en gelezen, maar nu was het mijn beurt. Als zij het kunnen, kan ik het ook. Dus had ik me opgegeven en op 19 Februari 2018 ben ik samen met mijn Personal Body Coach Tabitha het Personal Body Plan avontuur begonnen.

Nu 12 weken later ben ik er trots op dat ik toen die keuze heb gemaakt, want wat een veranderingen! Ik voel me zelfverzekerd en kan weer lachen als ik naar mijzelf in de spiegel kijk, en zie dat ik 8,5 kilo kwijt ben, mijn vetrollen bijna weg zijn en dat mijn donut kleiner is geworden. En dat terwijl ik nog steeds alles eet en drink wat ik wil, maar gewoon met mate.

Thanks Personal Body Plan en ‘big sister Tabitha who’s watching me’ voor alle hulp, info, nieuwe inzichten en tips. Er valt nog genoeg te leren van jullie en te veranderen aan mij, dus dit avontuur gaat nog wel even door!

 

— Tina

Het plan van Tina

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.