Timo:

Dit is een te gekke ervaring.

Timo wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Timo

Dit is een te gekke ervaring!

Mijn persoonlijke doel toen ik met Personal Body Plan begon: het behalen van een atletisch fysiek. Om dat te bereiken heb ik in de anderhalf jaar dat ik nu bezig ben zowel het Personal Fat Ripping Plan als het Personal Muscle Building Plan gevolgd.

Vanaf de start leer je met behulp van de gedragslessen meer over onder andere voeding en herstel. De juiste trainingsschema’s en je Personal Body Coach als klankbord leiden gezamenlijk tot het behalen van je uiteindelijke doel.

Persoonlijk haal ik ook veel voldoening en tegelijkertijd ook ontspanning uit de achterliggende gedachtes bij de adviezen. Ik vind het interessant om te weten wat de impact is van voeding en training op mijn lichaam.

Vanwege mijn sociale leven en full-time baan zijn er genoeg redenen te verzinnen om mijn trainingen niet te doen en mijn voeding te verwaarlozen. Met het uiteindelijke doel in mijn achterhoofd kan ik mijzelf toch telkens weer motiveren.

Personal Body Plan en de resultaten als gevolg van het consistent volgen van je plan maken het geheel tot een te gekke ervaring. We gaan nog wel even door!

— Timo

Het plan van Timo

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.