Tim:

Door verschillende blessures was ik de afgelopen jaren een zwembandje rijker geworden

Tim wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Tim

Door verschillende blessures en lange revalidatie processen was ik de afgelopen jaren een zwembandje rijker geworden. Om deze weg te krijgen ben ik zelf veel in de sportschool bezig geweest en heb ik geprobeerd om bewust met voeding om te gaan. Helaas, zorgde dit niet voor het gewenste resultaat.⠀

Via social media ben ik in contact met Personal Body Plan gekomen en na lang overwegen besloten om toch te beginnen aan het plan.

Personal Body Plan heeft er voor gezorgd dat ik bewuster met eten om ga, maar niet specifiek dingen laat staan. Door Personal Body Plan ben ik bewust geworden dat balans het belangrijkste is wat er is voor je voeding en hoe je tot een juiste balans kan komen. Daarnaast zat ik vrijwel elke dag in de sportschool, omdat dit in mijn ogen de beste manier was om resultaat te boeken. Door advies van mijn Personal Body Coach Rufus heb ik dit aangepast tot drie keer in de week en zijn de resultaten een heel stuk beter dan daarvoor.⠀

— Tim

Het plan van Tim

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tim

Rufus Corver (32)

4.83 / 5

869 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.