Thom (23):

Het gevoel wat je krijgt door het behalen van je doelen is onbeschrijfelijk!

Thom wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Thom

Op een dag keek ik in de spiegel en dacht: dit kan echt niet meer. Ik was niet blij met mijzelf, voelde mij futloos en had weinig energie. Sinds ik mij kan herinneren had ik al overgewicht, dus ik moest echt afvallen.

Eerder lukte het me al om af te vallen, maar vervolgens kwamen de kilo’s er weer net zo hard aan. Ik besloot om Personal Body Plan te proberen. In het begin was ik een beetje sceptisch. Wéér een nieuwe poging en ik had er al een aantal achter de rug.

Ik wilde zo snel mogelijk mijn doel bereiken. Mijn Personal Body Coach Nick van Kessel heeft mij stap voor stap geholpen en liet mij nadenken over hoe ik dit doel kon bereiken. In het begin was het wat zoeken in de voeding. Maar nadat ik voor het eerst het krachthonk instapte werd ik steeds zekerder. Niet alleen in de sportschool, maar ook daarbuiten.

Sinds lange tijd voelde ik mij weer goed. Ik zag steeds meer progressie en leerde dat progressie niet altijd alleen op de weegschaal is te zien. Na tien maanden heb ik zowel mentaal als fysiek stappen gezet en werk ik elke dag om steeds een beetje beter te worden.

Het gevoel wat je krijgt door het behalen van je doelen is onbeschrijfelijk. Het is zo’n moment dat je moet ervaren voordat je het kunt begrijpen. Ik besloot om de opleiding tot Personal Body Coach te volgen en ben sinds begin juni als coach aan de slag gegaan. Mijn motivatie? Ik krijg energie van andere mensen helpen en ik gun iedereen het gevoel wat ik kreeg bij het behalen van mijn doelen!

— Thom

Het plan van Thom

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Thom

Nick van Kessel (35)

4.54 / 5

1965 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.