Tessa:

Soms ligt het gevaar op de loer jezelf en je eigen doelen uit het oog te verliezen

Tessa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tessa

Als Personal Body Coach weet je natuurlijk dondersgoed wat je allemaal moet doen en laten om die doelen te verwezenlijken, maar het ook echt uitvoeren is een tweede! Soms ligt het gevaar op de loer jezelf en je eigen doelen uit het oog te verliezen tijdens het helpen van anderen.

Mede door zelf weer vol aan de bak te gaan met mijn eigen Personal Body Plan, mijn voeding weer goed op de rails te krijgen en mezelf te blijven uitdagen tijdens de trainingen, lukt het me weer om lekkerder in mijn vel te zitten en steeds dichter bij die #summerbody te komen!⠀ ⠀

En ja, natuurlijk gaat dit, zoals bij ieder mens, met vallen en opstaan. Er zitten nog steeds dagen bij dat ik uitschieters heb (want Tony’s) of trainingen mis. Waar het om gaat is dat je het daarna gewoon weer oppakt. Vallen en opstaan. Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Eva zijn hierin de stok achter de deur die ik nodig heb!

— Tessa

Het plan van Tessa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.