Tessa (21):

Ik heb geleerd dat ik lekkere dingen mag blijven eten!

Tessa wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tessa

Al een hele poos zat ik niet zo lekker in mijn vel. Ik ging wel eens naar de sportschool met wat vriendinnen, maar lette totaal niet op mijn voeding. Toen ik Personal Body Plan op Instagram voorbij zag komen dacht ik: ‘dat is het proberen waard’.

Zo begon ik dus een week later. Ik schrok enorm van mijn eigen foto’s en werd met de neus op de feiten gedrukt. Ik had een mega start en verloor heel veel gewicht en snel centimeters in het begin. Dit deed mij goed, iets te goed.

Halverwege het programma liet ik mijzelf weer wat los, was ik niet meer zo oplettend en at ik weer waar ik zin in had. Samen met mijn toffe Personal Body Coach Fé van Megen hebben wij dit weer weten op te pakken en ben ik langzaam weer de juiste kant op gegaan.

Inmiddels zit ik lekker in mijn vel en geniet ik nog steeds van wat de wereld te bieden heeft! Ja, ook soms pizza en taart haha. Ik heb geleerd dat ik allerlei lekkere dingen mag blijven eten, zolang ik dit maar compenseer en in balans weet te houden met gezondere maaltijden.

Een speciaal bedankje naar mijn coach! Zij motiveerde mij en stuurde mij in de juiste richting, zonder te pushen. Ze liet mij vrij in het maken van mijn eigen keuzes en dat vind ik enorm prettig.

— Tessa

Het plan van Tessa

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.