Tess (22):

De beste keuze die ik ooit heb gemaakt!

Tess wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Tess

Eind december 2019 keek ik in de spiegel en was ik gewoon niet meer tevreden met hoe ik eruitzag. Ik was nooit echt dik, maar mijn lichaam was zeker wel veranderd in de afgelopen jaren. Hier moest verandering in komen.

Verschillende dingen heb ik qua sport geprobeerd, maar ik had geen progressie. Op Instagram zag ik Personal Body Plan voorbijkomen en ik was eigenlijk snel geïnteresseerd.

In januari besloot ik maar te gaan beginnen vol goede moed. Al snel boekte ik progressie en vond ik het fijn dat ik af en toe nog kon genieten van dat stukje stokbrood, wijntje of chocolade.

Naar de sportschool gaan vond ik ook veel leuker en ik ontdekte een nieuwe ‘hobby’. Nu na 34 weken kijk ik terug naar een bijzondere tijd, waarin ik zelf veranderd ben maar mijn lichaam ook.

Mede dankzij mijn Personal Body Coach Noor (@fittermetnoor) ben ik tot dit resultaat gekomen, zij coacht mij op een manier waar ik behoefte aan heb! Ze zorgt ervoor dat ik mij niet snel schuldig hoef te voelen als ik eens een minder dag heb. Ze coacht positief en staat een beetje hetzelfde als ik in het leven. Dat helpt mij!

Ik weet zeker dat ik mijn abonnement ga verlengen in januari, dit is een levensstijl die ik vast kan houden!

— Tess

Het plan van Tess

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.