Tamar (28):

Ik zie dat mijn lichaam verandert en dat geeft veel inspiratie om door te gaan

Tamar wilde aankomen en haar lichaam shapen en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Tamar

Voordat ik met Personal Body Plan begon, was ik erg zoekende en had ik geen vaste trainingsschema’s. Ik was niet tevreden met hoe mijn lichaam destijds ondanks het er niet slecht uit zag. Maar volgens mijn hoofd en gevoel kon dit beter. Hier ben ik voor gegaan toen ik mij inschreef.

Ik heb lang gezocht naar een coach die goed bij mij zou passen. Tot op de dag van vandaag ben ik nog steeds blij met mijn keuze: Derek Brison (@insane_dlb). Hij steunt mij goed en helpt waar nodig. Ook past hij zichzelf aan op mij als persoon. Dit is erg belangrijk om een goede band te creëren met elkaar.

Het daadwerkelijk zien van hoe mijn lichaam is veranderd en blijft veranderen in de tijd dat ik bezig ben, is een grote inspiratie om door te gaan. Dit geeft mij doorzettingsvermogen en hierdoor hoop ik dat het een ander zal inspireren of doorzettingsvermogen zal geven.

— Tamar

Het plan van Tamar

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Tamar

Derek Brison (37)

4.21 / 5

1289 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.