Sylvia:

Ik werd mij er ineens van bewust dat mijn mindset anders was en dat ik onbewust betere keuzes maakte

Sylvia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sylvia

In juni 2018 ging de knop om: er moest echt iets gebeuren. En dat ging ik samen doen met Personal Body Plan. Dus ik begon juli met het Original plan.

Ik was altijd al aan de zware kant geweest, maar onzeker was ik niet. Tot ik overspannen raakte en in een korte tijd twaalf kilo aankwam, hierdoor stonden er op de weegschaal ineens drie cijfers! Dit kon echt niet zo!

Fitness vond ik al leuk. Ik deed het erg fanatiek voordat ik overspannen raakte. Maar zonder enigszins op mijn voeding te letten bleef ik eigenlijk continu op een steady gewicht en zag ik geen resultaten.

Echte verandering begon ik te zien rondom de kerst, door de gedragslessen. Ik werd mij er ineens van bewust dat mijn mindset anders was en dat ik onbewust betere keuzes maakte. Nu ben ik al achttien kilo kwijt and still counting!

Ik heb nog niet mijn einddoel bereikt, maar met ondersteuning van mijn Personal Body Coach Marleen weet ik zeker dat ik die ga behalen!

— Sylvia

Het plan van Sylvia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sylvia

Marleen van der Horst (40)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.