Suzanne (27):

Ik begrijp nu dat voeding ‘key’ is!

Suzanne wilde aankomen en haar lichaam shapen en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Suzanne

Ik ben begonnen met Personal Body Plan, omdat ik geen resultaat meer behaalde in de sportschool. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Er was zoveel informatie over voeding en training en ik merkte dat ik behoefte had aan een coach.

Door Personal Body Plan en door mijn Personal Body Coach Riek Jensma ben ik stapsgewijs mijn voeding gaan aanpassen en doelgerichter gaan trainen. Ik weet nog wat voor motivatieboost ik kreeg na de eerste meting.

Riek stond voor mij klaar op de momenten waarin ik zelf even geen resultaat meer zag of waarin ik een mindere week had. Door realistisch te zijn en te begrijpen dat dit soort dagen er ook bij horen wist Riek mij altijd weer te motiveren om door te gaan!

Middels de lessen heb ik mijn kennis vergroot over voeding en begrijp ik nu dat voeding de key is. Tegen het einde van mijn Personal Body Plan begon ik na te denken over een volgend doel. Ik besloot uit mijn comfortzone te stappen en een bikinifitness wedstrijd te gaan doen.

Inmiddels heb ik twee wedstrijden gedaan en ben ik zelf Personal Body Coach geworden. Hoe tof is het om nu zelf deelnemers te kunnen ondersteunen met hun weg naar de beste versie van zichzelf?!

— Suzanne

Het plan van Suzanne

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.