Susanne (24):

Personal Body Plan is echt een duurzame verandering voor je lichaam en mindset

Susanne wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Susanne

Toen ik vorig jaar december op all-inclusieve vakantie ging en foto’s van mezelf in bikini zag, was ik niet tevreden over mijn lijf. Toen besloot ik mijzelf in het nieuwe jaar aan te melden voor Personal. Body Plan en dat is het mooiste cadeau wat ik mezelf ooit heb gegeven.

Mijn gewicht is altijd een strijd geweest. In het verleden ben ik al vaker een aantal kilo’s afgevallen met sporten en diëten, maar de resultaten waren nooit blijvend.

Toen ik me uiteindelijk aanmeldde voor Personal Body Plan koos ik voor thuis sporten plan, zodat ik niet afhankelijk zou zijn van openingstijden en drukte in de gym. In het begin was het lastig en moest ik erg wennen.

De eerste keer dat ik stond te zweten met mijn dumbbells in de woonkamer en vond ik het super gênant toen mijn huisgenoot binnen liep. Inmiddels voel ik me enorm op mijn gemak en probeer ik anderen te inspireren met deze nieuwe gewoontes.

Mijn Personal Body Coach Frank Boom (@frank__boom) was mijn stok achter de deur en reality check wanneer ik er even doorheen zat. Zonder hem was dit niet gelukt.

Ik heb er tot op de dag van vandaag geen dag spijt van gehad. Personal Body Plan is echt een duurzame verandering voor je lichaam en mindset. Ik sta positiever in het leven en maak bewuste keuzes en afwegingen tussen genieten en gezond zijn. Het komende half jaar ga ik me richten op nog meer balans tussen deze twee, maar nu geniet ik alvast volop van de sterkere, positievere en gezondere ik!

— Susanne

Het plan van Susanne

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.