Susan (30):

Bijna 12 maanden later, voel ik mij zo fit

Susan wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Susan

Week 0 is niet alleen een andere houding en foto, maar ook een totaal andere ik!

Ik wist dat starten met Personal Body Plan echt de juiste stap was, toen ik het nemen van de foto’s van week 0 zo confronterend vond. Ik deed niet wat ik eigenlijk zo graag wilde doen, ik vermeed bijvoorbeeld mijn blote armen te laten zien in de zomer. Ik schaamde me voor mijn lichaam en precies dat is zo zichtbaar op de foto van week 0.

En nu, bijna 12 maanden later, voel ik mij zo fit! Zelfs nu ik het tracken van mijn voeding wat vaker loslaat en misschien niet meer elke dag met m’n coach app, ben ik zo BLIJ met Personal Body Plan en mijn veranderde levenstijl. En natuurlijk trots op mijn resultaat.

Op naar de derde periode Personal Body Plan (na de feestdagen kan ik wel weer wat ritme gebruiken!), met mijn Personal Body Coach Laura, die mij altijd -zonder vooroordelen- weer op de juiste weg hielp.

— Susan

Het plan van Susan

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Susan

Laura Boers (29)

4.59 / 5

696 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.