Patricia:

Summer 2017 here we come!

Patricia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Patricia

Voor ik startte met Personal Body Plan was al langer bezig met mijn gezondheid en alle boeken die je kunt bedenken m.b.t. gezonde voeding, afslanken en fit worden staan thuis in de kast. Daarnaast ben ik echter ook een enorm feestbeest en wilde ik dit en mijn sociale leven niet ‘opgeven’.

Ik ben echt super blij dat ik toch deze keuze heb gemaakt en geniet van het sporten, gezond eten, de mentale en de lichamelijke progressie die ik zie! Daarnaast heb ik echt een hele lieve en fijne Personal Body Coach Riek Jensma die me super motiveert en enorm veel goede tips en feedback geeft.

Waar ik vroeger al snel zei dat ik het ’te druk’ had, sport ik nu minimaal vier keer in de week en heb ik energie voor 10. Het krachthonk is mijn favoriete plek in de sportschool geworden! Zelf schrok ik van de enorme progressie na 8 weken. Zo’n goed resultaat had ik zo snel niet verwacht! Mijn lichaam is veel sterker geworden en mijn spieren worden steeds zichtbaarder. Een sixpack is ineens niet meer zo onrealistisch.

— Patricia

Het plan van Patricia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.