Sterre (20):

Mijn lichaam ziet er strak en sterk uit

Sterre wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sterre

Eind 2018 kwam ik terug van een uitwisseling. Door het vreemde eten en wat fitnessen ben ik in deze periode vijf kilo kwijtgeraakt. Ik dacht: “eindelijk, na jaren zwoegen waren die kilo’s eraf”, maar toch was ik niet tevreden met mijn lichaam.

Toen ik de mogelijkheid kreeg om Personal Body Plan te starten, was ik erg benieuwd naar hoe dit voor me uit ging pakken en of ik dat resultaat ging behalen. Aangezien ik een strenge aanpak wilde, koos ik @jeffreygoos als Personal Body Coach en ging ik vol goede moed van start. Ik ben nu zes maanden verder, wat kilo’s kwijt en veel overtollig vet is verdwenen.

Ik voel me fit en mijn lichaam ziet er strak en sterk uit. Dankzij Jeffrey en de steun van de mensen om mij heen is deze periode voorbij gevlogen en ben ik gemotiveerd gebleven. Daarom heb ik er 18 maanden aangeplakt om op gewicht te blijven en mijn spiermassa verder op te bouwen.

Verder heb ik het goed kunnen combineren met mijn andere grote hobby: volleybal. Ik raad het dan ook zeker aan om met Personal Body Plan te starten naast een teamsport of andere trainingen. Het helpt daarin ook enorm en zolang je het goed afstemt met je Personal Body Coach, is het zeker allemaal haalbaar!

Jeffrey is een hele steun geweest, streng maar altijd motiverend en positief. Precies wat ik nodig had tijdens mijn Personal Body Plan.

— Sterre

Het plan van Sterre

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sterre

Jeffrey Goos (31)

4.69 / 5

3302 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.