Stephan (32):

Personal Body Plan heeft er voor gezorgd dat ik altijd een stok achter de deur had

Stephan wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Stephan

In september 2019 ben ik begonnen met Personal Body Plan, met als doel mijn vetpercentage te verlagen. In januari 2020 vond ik dat mijn vetpercentage genoeg was verlaagd en zijn we in februari begonnen met Muscle Building.

Helaas kwam toen in maart Corona en gingen de sportscholen dicht. Hier heb ik mezelf een beetje laten gaan, niet goed op mijn voeding gelet en aanzienlijk minder vaak gesport. Hierdoor was mijn vetpercentage in juli wel weer wat omhoog gekropen.

Afgelopen augustus heb ik weer het roer omgegooid. Ik ben weer keihard aan de slag gegaan en mijn vetpercentage weer goed naar beneden gebracht, zoals hier op de foto te zien is. Dit betekent dat ik nu weer klaar ben voor Muscle Building.

Personal Body Plan heeft er voor gezorgd dat ik altijd een stok achter de deur had. Alles stond in de app en hier werd ook alles bijgehouden. Dit is was voor mij net dat stukje steun dat ik nodig had.

— Stephan

Het plan van Stephan

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.