Stephan (38):

Door Personal Body Plan heb ik veel meer energie en voel ik me een stuk beter

Stephan wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Building

Het verhaal van Stephan

Toen mijn vriendin begon met Personal Body Plan, en ik daarna het resultaat zag, ben ik zelf ook begonnen. Door mijn verkeerde eetpatroon had ik weinig energie en fut om dingen te doen. Daarnaast wist ik niet zo goed wat voor mij “genoeg” eten was.

Door de hulp van Personal Body Plan en mijn Personal Body Coach Lisa Minjon (@lisaminjon) heb ik goede stappen gemaakt. Lisa stuurt me goed met mijn voeding en schakelt waar nodig bij. Ook stimuleert ze me goed en geeft advies over de dingen die anders kunnen.

Ik ben nu inmiddels gewend aan mijn nieuwe leefstijl. Maar het is soms wel hard werken en je moet geduld hebben met het behalen van je resultaat. Door Personal Body Plan ben ik bewuster en op regelmatige tijden gaan eten. Hierdoor heb ik veel meer energie en voel ik me een stuk beter

Ik heb net weer verlengd met een jaar en ga door om mijn doelen te behalen. Tot slot wil ik nog even zeggen dat ik trots ben op mijn vriendin. Zij liet me zien wat het effect kan zijn van Personal Body Plan!

— Stephan

Het plan van Stephan

Muscle Building

Ben jij een man en ben je het zat dat het je maar niet lukt om spiermassa op te bouwen? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Stephan

Lisa Minjon (30)

4.61 / 5

857 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.