Stella:

Personal Body Plan heeft m’n leven volledig veranderd!

Stella wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Stella

Een vriendin van me deed Personal Body Plan en iedere keer dacht ik ‘Zoveel met voeding en trainen bezig zijn, dat ga ik nooit kunnen!’

Toch kwam ik met mijn gewicht op een punt dat ik dacht ‘This is the point of no return!’ Ik was geleidelijk zo erg aangekomen en ongelukkig dat ik dacht hier nooit meer verandering in te kunnen brengen. Dit was het doorslaggevende moment dat ik koos voor Personal Body Plan.

Dat het een lifestyle change wordt genoemd is geenszins gelogen. Waar het krachthonk eerst doodeng voor me was, is het nu mijn favoriete plek! Als ik een paar dagen niet heb getraind, mis ik het! Ik krijg zo ontzettend veel energie wanneer ik er sta te knallen en mezelf in de spiegel bezig zie. Ik voel me weer mooi, energiek en vooral ontzettend sterk en dat gevoel groeit met de dag.

Tuurlijk blijft het soms lastig, maar de truc is jezelf te blijven motiveren met de progressie die je al hebt gemaakt en weer door te zetten. Hier heb ik gelukkig ook mijn fantastische fitgirl Personal Body Coach Whitley Spinnler voor. Met haar aanmoediging, betrokkenheid, top tips en heerlijke receptjes trekt ze me weer uit m’n dipjes en kan ik weer knallen.

Kortom, Personal Body Plan heeft m’n leven volledig veranderd. Ik ben zoveel gelukkiger dan ik was, en daar ben ik onwijs dankbaar voor!

— Stella

Het plan van Stella

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.