Stef (32):

De centimeters en de kilo’s vlogen er van af

Stef wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Stef

Tijdens mijn zwangerschap ben ik abnormaal veel aangekomen, en elk grammetje dat eraf ging, kostte super veel moeite. Ik begon met paaldansen, ook op competitief niveau, ik probeerde talloze diëten, maar ook dit hielp nauwelijks. Alles kwam uiteindelijk weer terug.

In augustus 2020 zag ik resultaten van een voormalige medestudente langskomen, die in korte tijd super resultaten had behaald en schreef me meteen voor Personal Body Plan in.

Aanvankelijk was ik sceptisch of het wel zal werken. Aangezien ik ook altijd alleen maar sponsor van mijn sportschool was, totdat ik het abonnement dan twee jaar later weer kon opzeggen.

Wat zal ik zeggen? De centimeters en de kilo’s vlogen er vliegensvlug van af. Ik doe nu al 5 maanden aan Personal Body Plan, maar na drie maanden zat ik al op mijn streefgewicht.

Alles wat volgt, is mooi meegenomen natuurlijk (ik zit nog steeds op een gezond gewicht). Personal Body Plan voelt ook niet als iets waarvoor ik veel moeite moet doen. Het past altijd wel in je leven.

Met mijn Personal Body Coach Gaby (@gaby_jacobs) heb ik ook echt de jackpot te pakken. Gaby is daadwerkelijk geïnteresseerd in wat er speelt en we hebben van begin af aan een klik, die ik ook nodig heb om wat los te komen.

Personal Body Plan is nu gelukkig deel van mijn leven, en hopelijk zal dat nog lang zo blijven! Wat een goede keuze van mij, al zeg ik het zelf. 😉

— Stef

Het plan van Stef

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Stef

Gaby Jacobs (31)

4.79 / 5

973 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.