Kirsten:

Starten met Personal Body Plan is de beste beslissing die ik heb genomen!

Kirsten wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Kirsten

Doodeng vind ik het om mijn progressie foto’s te delen, maar door het proces van veranderingen en obstakels overwinnen sta ik hier. Ik heb mijn einddoel nog niet bereikt, maar dankzij Personal Body Plan ben ik dichterbij dan ik ooit had gedacht.

Ruim één jaar lang was ik al aan het sporten maar weinig tot geen resultaat. Door samen met mijn vriend te starten met Personal Body Plan en door de begeleiding van mijn coach Marinke Temorshuizen heb ik geleerd hoe je resultaten kan behalen met de juiste voeding, training, gedrag en herstel! Hierdoor ben ik de afgelopen 5 maanden al 11kg kwijt en zit ik beter in mijn vel dan ooit tevoren!\n\nOm naar mijn uiteindelijke doel verder te werken verleng ik mijn Personal Body Plan. De weg naar mijn doelen is al mooi en iets om van te genieten.

— Kirsten

Het plan van Kirsten

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Kirsten

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2885 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.