Ellen:

Stap eens buiten je comfortzone

Ellen wilde gespierder worden en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Ellen

Ja! Ook wij Personal Body Coaches zijn ooit ergens begonnen! Is het altijd makkelijk? Nee. Maar het is het zeker meer dan waard! Niet alleen fysiek, maar nog belangrijker mentaal gezien. De stappen die je maakt door uit jouw comfortzone te stappen, door door te zetten op momenten waarop het moeilijk is, dat is waar je de progressie mee maakt!

Voor mij was het onzeker of ik na een zware rugoperatie ooit nog zou kunnen trainen en nu ben ik niet meer weg te slaan uit de gym en deadlift ik een eind weg, jeej! Ik blijf mezelf nog steeds verbazen soms en ik vind het heerlijk! Dus, wat houd je nog tegen? Uit die comfortzone en op naar de beste versie van jezelf!! Je bent het waard om in jezelf te investeren!

— Ellen

Het plan van Ellen

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.