Stacy:

Ik voel me zo veel fitter en heb meer energie

Stacy wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Stacy

Heel lang heb ik getwijfeld om te starten met Personal Body Plan. Ik dacht: “Dat kan ik toch niet, dat hou ik toch nooit vol.”. Maar wat ben ik blij dat ik de stap heb genomen een half jaar geleden. ⠀
Ik voel me zo veel fitter en heb meer energie. En voor mij de belangrijkste les, meer zelfvertrouwen en houden van jezelf. Ik heb geleerd dat je zeker jezelf mag verwennen met iets dat je lekker vindt. Ik geniet heerlijk van mijn wijntjes met een festival. De dag erna ben ik nóg meer gemotiveerd om het weer op te pakken! Juist daardoor hou je vol. Zolang je maar balans houdt! ⠀

Ik heb er nog een half jaar Personal Body Plan aan vast geplakt, omdat ik me hier zo lekker bij voel. En nóg meer wil leren op gebied van voeding en training. Met behulp van mijn lieve coach Marinke Temorshuizen, waar ik heel veel aan heb en die altijd goede tips heeft waar nodig is! Ik heb zin in aankomend half jaar en ik zou iedereen Personal Body Plan aanraden!

— Stacy

Het plan van Stacy

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Stacy

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2884 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.