Evert:

Ik sta versteld van het resultaat!

Het verhaal van Evert

Voordat ik met Personal Body Plan begon sportte ik al enige tijd, maar ik had het idee dat het niet echt doelgericht was. Ik heb een tijdje een personal trainer gehad, maar dat was best duur en de vaste afspraak vond ik niet fijn werken. Om die reden ben ik 3/4 jaar geleden met Personal Body Plan gestart. Ik sta echt versteld van het resultaat.

\n

Het eerste halfjaar ben ik veel vet kwijt geraakt en heb ik ook wat spieren opgebouwd. In het tweede programma ligt de focus op spieropbouw en sterker worden. Mijn bovenlichaam en benen zijn fors gegroeid. Ik voel me erg fit, ben een stuk sterker en kijk met tevredenheid naar mezelf. Nadeel is wel dat ik met het huidige programma een groot deel van mijn garderobe niet meer pas.

\n

Ik mis eigenlijk nooit een training, en heb erg veel aan de coaching van Daniel de Vries. Hij stimuleert me om meer te doen als dat nodig is en heeft goede tips voor de training of voeding. Sinds enkele maanden sport ik bijna altijd bij de Changing Life Hub. Dat is een eindje fietsen vanaf mijn huis, maar het is DE perfecte trainingsruimte en het is ideaal dat er coaches rondlopen die je kunnen helpen. 

\n

Ik denk dat Personal Body Plan en mijn coach nog een aardige tijd bij me zullen blijven. Het is een ideale stok achter de deur en zorgt ervoor dat ik mijn resultaten behaal.

— Evert

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.