Amelia (37):

Sporten gaat zoveel makkelijker en mijn astma is meer onder controle dan ooit

Amelia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Amelia

Na de zwangerschap van mijn tweede kindje lukte het maar niet om af te vallen. De motivatie bleef uit en ik bleef maar voeding met suikers eten waardoor ik weer trek kreeg ik dit soort voeding en het cirkeltje rond was.

Ik probeerde hard te lopen maar het ging moeizaam. Met een ander programma viel ik 10kg af maar bleef daarna hangen. Tot iemand in mijn omgeving mij attendeerde op Personal Body Plan. Ik vind het heerlijk dat ik in de winkel kan zien aan de kcal of ik iets kan meenemen of niet. De app is overzichtelijk. De trainingen zijn pittig maar inmiddels ingebouwd in mijn leven. Zodra de kindjes in bed liggen, begin ik te sporten! Ik voel me fit en de metingen motiveren mij om deze levensstijl eigen te maken!

Mijn Personal Body Coach Jacqueline is recht voor z’n raap en zet mij aan het denken over meerdere processen. Ze heeft een ontzettend fijne manier van motiveren!

— Amelia

Het plan van Amelia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Amelia

Jacqueline Hoge (49)

4.69 / 5

3270 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.