Silvie (39):

Sinds ik vorig jaar gestart ben met Personal Body Plan is er een knop omgegaan en ben ik meer gedreven dan ooit om goed voor mijn lichaam te zorgen

Silvie wilde aankomen en haar lichaam shapen en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Silvie

Sinds mijn laatste zwangerschap ruim 11 jaar geleden, bleef ik schommelen met mijn gewicht. En dat terwijl ik er voorheen eigenlijk nooit mee bezig was en ‘alles’ kon eten wat ik wilde.
Van detox tot crashdieet, alles geprobeerd. Maar steeds viel ik terug in m’n oude patroon en kwam weer aan nadat ik was afgevallen.

Sinds ik vorig jaar gestart ben met Personal Body Plan is er een knop omgegaan en ben ik meer gedreven dan ooit om goed voor mijn lichaam te zorgen.

Daar waar ik in het begin heel erg aan het struggelen was met het vinden van de juiste voeding, is het nu helemaal eigen geworden. Sporten is nog steeds iets waar ik veel ‘moeite’ mee heb, maar m’n Personal Body Coach Margot weet me hierin heel goed te motiveren. Ook zorg ik dat ik m’n dagelijkse doel van 10.000 stappen haal.

Soms sta ik nog versteld van wat ik in een jaar bereikt heb en hoe ik nu in het leven sta. Dat ik zoveel doorzettingsvermogen zou hebben om een doel te bereiken. Personal Body Plan is niet alleen maar ‘afvallen’, op je voeding letten en sporten, maar het doet ook veel met je mindset. Ik denk zelfs dat dat ervoor zorgt dat je de grootste verandering door maakt.

Ook al ben ik nog niet waar ik zou willen… ik kan nu wel met volle overtuiging zeggen dat ik trots ben op m’n spiegelbeeld in tegenstelling tot een jaar geleden. En met nog een extra jaar Personal Body Plan ben ik ervan overtuigd dat dat gaat lukken😃

Mijn Personal Body Coach Margot zorgt voor de mentale ondersteuning als ik er weer eens doorheen zat wat betreft het sporten.
Haar positieve insteek en motiverende woorden, geven (extra) energie!

— Silvie

Het plan van Silvie

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Silvie

Margot Pors (38)

4.85 / 5

1475 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.