Natascha:

Sinds ik ben gestart met Personal Body Plan droom ik niet meer over fitter zijn maar ben ik ook écht fitter

Natascha wilde en volgde daarom Muscle Shaping

Het verhaal van Natascha

Voor ik startte met studeren kon ik voor mijn gevoel alles eten wat ik maar wou en kwam geen gram aan, dit kwam vooral door de combinatie van veel sporten en een opleiding die in het teken stond van sporten. Na mijn MBO-opleiding ben ik een studie gaan volgen tot diëtiste, hierdoor ben ik minder zelf gaan trainen omdat er tijd moest komen voor studeren. Stiekem kwamen er wat kilo’s bij en aan het einde van mijn studie was dit toch echt meer dan ik had gedacht, daarnaast voelde ik mij niet erg fit kortom; tijd voor wat actie!

Als inmiddels afgestudeerde diëtiste heb ik enorm veel kennis over voeding, toch vond ik het voor mijzelf lastig om al het geleerde in praktijk te brengen en miste een stok achter de deur. Ik volgde al een tijdje op Facebook Personal Body Plan en heb mij hierin verdiept en uiteindelijk besloten dat ik over een jaar niet wou denken: “goh had ik dat toen maar gedaan”.

Sinds ik ben gestart met Personal Body Plan droom ik niet meer over fitter zijn maar ben ik ook écht fitter. Daarbij boek ik vooruitgang in mijn eigen sport kunstschaatsen. Doelen die ik had bij het kunstschaatsen leken niet dichterbij te komen, nu kan ik ze op een paar na afvinken!

Bij aanvang had ik nooit gedacht dat ik het vol zou houden en dat het daadwerkelijk resultaat zou geven bij mij, nu denk ik daar heel anders over! Dankzij mijn coach Simone kan ik de lifestyle eigen maken en wanneer ik vragen heb kan ik altijd bij haar terecht. Naast mijn coach vind ik veel motivatie bij mede-PBP’ers, veel recepten en motiverende berichten houden mij scherp. Mijn doelen voor de komende periode zijn vooral het vinden van balans en het behouden van resultaat.

— Natascha

Het plan van Natascha

Muscle Shaping

Ben jij een vrouw en heb jij moeite om aan te komen en weet je niet hoe je een gevormd lichaam krijgt? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.