Bianca (31):

Sinds ik ben gestart met mijn Personal Pregnancy Plan ben ik zekerder geworden

Bianca wilde voorbereiden op haar bevalling en fit blijven en volgde daarom Pregnancy

Het verhaal van Bianca

Ik ben meteen gestart met mijn Personal Pregnancy Plan toen ik wist dat ik zwanger was. Ik ben hypermobiel en wil zo fit, sterk en gezond mogelijk de zwangerschap doorkomen. Omdat mijn plan volledig afgestemd is op mijn zwangerschap besloot ik juist nu te starten. Ik weet nu namelijk dat wat ik doe, goed is voor mij.

Voorheen kon ik mij in de sportschool nog wel eens druk maken om wat anderen van mij zouden denken. Ik was bijvoorbeeld bang dat ik een oefening verkeerd zou doen en mensen zouden kijken. Sinds ik ben gestart met mijn Personal Pregnancy Plan ben ik zekerder geworden.

Door de duidelijke uitleg van de oefeningen in mijn trainingsschema en Personal Body Coach Marleen als vraagbaken, is die onzekerheid weg. Wel een fijne bijkomstigheid nu ik in de sportschool sowieso al een soort attractie ben met mijn zwangere buik.

— Bianca

Het plan van Bianca

Pregnancy

Ben jij zwanger, maar weet jij niet hoe je op een verantwoorde wijze fit kunt blijven? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Bianca

Marleen van der Horst (40)

4.77 / 5

1612 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.