Sigrid (25):

Personal Body Plan heeft mij geholpen het beste uit mezelf te halen

Sigrid wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sigrid

Ik ben al ontelbaar keren op dieet geweest, en al vaker best wat afgevallen, maar ik kon dit nooit langere tijd volhouden. Ik wisselde periodes heel streng diëten af met periodes van overeten.

Afgelopen januari was ik bijna op mijn zwaarst. Ik voelde me niet tevreden in mijn lichaam, en toen mijn beste vriendin vertelde dat ze die week met Personal Body Plan begon, besloot ik me ook in te schrijven.

In het begin vond ik het even wennen. Ik kwam met voeding niet helemaal uit en ik vond het vooral lastig om aan mijn eiwitten te komen. Met behulp van eiwitpoeder ging dat al snel beter!

De trainingen waren ook anders dan ik gewend was, ik deed namelijk nooit veel krachttraining. Toen ik merkte dat ik steeds sterker begon te worden vond ik dat supetof! Ik begon alles steeds meer onder de knie te krijgen.

Mijn Personal Body Coach Demi Sierat (@demisierat) was daarin belangrijk. Ze heeft me geholpen om wat minder streng voor mezelf te zijn en om me niet te laten ontmoedigen door een wat mindere dag. Ze bleef positief over mijn voeding, training en resultaten, ook als ik zelf vond dat ik het even wat minder had gedaan. Die positieve energie had ik af en toe nodig om door te blijven gaan

 

Personal Body Plan heeft mij geholpen het beste uit mezelf te halen en het heeft mij gemotiveerd om te gaan voor resultaat op de lange termijn in plaats van een ‘quick fix’.

— Sigrid

Het plan van Sigrid

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.