Sharony:

Het is geen dieet maar een verandering van mijn levensstijl

Sharony wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sharony

Ik ben nu 4 maanden bezig met Personal Body Plan. Ik ben hiermee gestart omdat ik evenwicht zocht tussen lekker en verantwoord eten. Sinds Personal Body Plan ben ik me bewuster geworden van voeding. Samen met mijn Premium Coach Guus heb geleerd welke producten ik wel kan eten, en welke ik of minder, of beter niet kan eten.

Het is ook geen dieet voor mij, maar een verandering van mijn levensstijl. Voordat ik begon aan Personal Body Plan sliep ik slecht, en was ik vaak moe. Door de combinatie van 3x per week trainen en de verandering van mijn levensstijl heb ik meer energie gekregen, ben ik fitter, en slaap ik veel beter

Ik ben nu al trots op hetgeen ik tot nu toe bereikt heb. Ben zo benieuwd wat de rest van het jaar nog gaat brengen. Ik kan het iedereen aanraden!

— Sharony

Het plan van Sharony

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sharony

Guus van der Valk (39)

4.56 / 5

2270 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.