Sharon (23):

In kleine stapjes en op eigen tempo kom ik vanzelf bij mijn doel

Sharon wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sharon

Ik heb lang gedacht om met Personal Body Plan te starten. Iedere keer keek ik naar de progressie foto’s en ging ik rondneuzen op de website. Na heel lang twijfelen heb ik toch besloten om te beginnen. Eerst een half jaar, waar ik een mooi resultaat had geboekt. Maar daarna ben ik toch weer teruggezakt naar mijn oude leven.

Inmiddels ben ik opnieuw gestart en nu ben ik een jaar bezig. Ik heb mijn momenten dat ik terugval en maanden stil sta. Maar toch ben ik heel trots dat ik in één jaar tijd 7,5 kilo kwijt ben. In kleine stapjes en op eigen tempo kom ik vanzelf bij mijn doel!⁠

Ik heb heel veel aan mijn Personal Body Coach Tessa Benda. Op meerdere momenten van de dag heb ik contact met haar. Niet alleen over hoe mijn plan verloopt en waar ik me de komende tijd op wil focussen, maar ook over de dagelijkse bezigheden. We hebben heel fijn contact!⁠

— Sharon

Het plan van Sharon

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sharon

Tessa Benda (28)

4.76 / 5

990 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.