Sharon (21):

Het beginnen met Personal Body Plan heeft als een ontzettende boost gewerkt

Sharon wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sharon

Zoals velen volgde ik Personal Body Plan al een aantal jaar op de social media kanalen. Eerder heb ik nooit de stap durven zetten. Totdat ik weer terug thuis kwam wonen en zowel mentaal als fysiek niet lekker in mijn vel zat.

Vanaf dat moment was het voor mij klaar en heb ik me direct opgegeven om met volle motivatie aan de slag te gaan! En het was de beste beslissing ooit! Zelfs zo goed dat ik mijn abonnement alweer verlengd heb om nog langer door te knallen, want ik ben er nog niet!

Het beginnen met Personal Body Plan heeft als een ontzettende boost gewerkt! Doordat ik resultaat begon te zien, groeide mijn zelfvertrouwen en merkte ik dat ik mentaal sterker aan het worden was! Ik wil me nu al veel minder verstoppen dan hiervoor en ben blij met de persoon die ik aan het worden ben!

Iris Mulder (@irismulder_coaching) is een Personal Body Coach waar je op elk moment op kunt bouwen! Ze is ontzettend betrokken bij jouw plan en proces! Zelfs wanneer je zelf soms teveel wilt, is ze niet bang je weer terug op je plek te zetten! Heel dankbaar voor wat zij doet als coach!

— Sharon

Het plan van Sharon

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sharon

Iris Mulder (30)

4.39 / 5

270 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.