Sem (23):

Inmiddels ben ik zo’n 25 kilo afgevallen

Sem wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Sem

Een jaar geleden zat ik niet lekker in mijn vel. Ik vond mijzelf te dik, wat invloed had op mijn humeur en gedrag en besloot dat er wat moest veranderen.

Via een collega hoorde ik over Personal Body Plan en na een tijd twijfelen besloot ik de sprong te wagen, immers: niet geschoten is altijd mis. Deze sprong bleek een goede te zijn geweest. Al na mijn eerste maand was ik bijna 5 kilo afgevallen, een fantastisch resultaat wat mij een enorme boost gaf om door te zetten.

Later tijdens mijn plan leerde ik ook steeds meer een balans te vinden in ongezonde en gezonde voeding en kon dus toch lekker een avondje genieten in een kroeg zonder dat ik mij hierover schuldig hoefde te voelen.

Inmiddels ben ik zo’n 25 kilo afgevallen. Naast dat ik nu minder gezondheidsrisico’s loop, voel ik mij voor het eerst in jaren zeker in mijn lichaam, durf ik mijn shirt weer uit te trekken en ga ik zelfverzekerder door het leven.

Dit alles met de steun van mijn top Personal Body Coach Leroy Degener. In tijden dat ik het even moeilijk had, stond hij klaar om me tips te geven hoe ik met die situaties kon omgaan. Soms streng, en soms op een vriendelijke en motiverende manier, maar altijd met het gewenste resultaat.

Inmiddels heb ik zelf ook besloten om de stap naar Personal Body Coach te maken en mag nu mijn enthousiasme voor een gezonde lifestyle ook overbrengen op mijn eigen deelnemers, die het nu al fantastisch doen!

— Sem

Het plan van Sem

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sem

Leroy Degener (33)

4.69 / 5

1157 beoordelingen

Deze coach is op dit moment niet beschikbaar
E-mail deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.