Seline (29):

Door Personal Body Plan ben ik nu 17 kilo lichter en vele centimeters kwijt

Seline wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Seline

Meer dan een jaar geleden ben ik begonnen aan mijn Personal Body Plan. Ik zat niet lekker in mijn vel en wilde hier verandering in brengen. Ik heb tot op de dag van vandaag geen enkel moment spijt van deze keuze gehad.

Voordat ik met mijn plan begon was ik altijd al actief met sporten bezig, in de sportschool groepslessen meedoen of wielrennen met vriendengroepen. Echter bereikte ik hiermee niet het gewenste resultaat en ik denk dat dat ook kwam door een verkeerde mindset.

Als ik meer sportte, mocht ik ook meer eten van mezelf. Ik wist ook eigenlijk niet welke voedingsstoffen dan wel hierbij hielpen, en als ik nu terugkijk naar wat ik dan at, kan ik het bijna niet geloven!

Door Personal Body Plan ben ik nu 17 kilo lichter en vele centimeters kwijt. Behalve het verliezen van dit gewicht, heeft het me vooral heel veel zelfvertrouwen gegeven. Ik voel me fit en mentaal supersterk.

En ik ontzeg mezelf niets, ik drink nog steeds wijntjes met familie en vrienden, of eet een hamburger of wat chocolade wanneer ik daar zin in heb. Dit zorgt voor mij dat ik deze nieuwe levensstijl goed vol kan houden.

Na twee wissels van coaches, heb ik nu Nadine de Goed als Personal Body Coach. Zij motiveert me wanneer nodig en peilt elke week hoe het gaat. Personal Body Plan geeft me de structuur die ik nodig heb en heeft mijn levensstijl compleet veranderd.

Ik heb dan ook mijn plan met nog 18 maanden verlengd om mijn resultaten vast te houden en het echt een blijvende levensttijl voor me te maken!

— Seline

Het plan van Seline

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Seline

Nadine de Goed (33)

4.4 / 5

2337 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.