Saskia (27):

Het gevoel is voor mij het belangrijkste, maar op de foto’s is inmiddels ook best een groot verschil te zien

Saskia wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Saskia

Al een aantal maanden zat ik niet lekker in mijn vel. Ik wist best goed wat er komt kijken bij een gezonde leefstijl, maar het lukte me niet om die knop om te zetten. Ik ging op zoek naar een stok achter de deur en toen kwam ik bij Personal Body Plan uit.

Vooral het bijhouden wat ik eet, geeft mij behoorlijk veel inzicht en bewustzijn. Het helpt mij ook enorm dat iemand hierbij meekijkt. Dat is de stok achter de deur die ik zocht.

Inmiddels zijn we 34 weken verder en voel ik me steeds beter! Het gevoel is voor mij het belangrijkste, maar op de foto’s is inmiddels ook best een groot verschil te zien! Voornamelijk mijn mentale gezondheid is vooruitgegaan. Ik had verder geen fysieke gezondheidsklachten. Al zal het hebben van een gezond gewicht altijd bijdragen aan een betere gezondheid.

Dat komt mede door mijn Personal Body Coach Wendy van Amerongen. Ze is ongelofelijk positief. Ze blijft week in week uit enthousiast en juicht telkens opnieuw om mijn resultaten. Dat enthousiasme werkt voor mij aanstekelijk en dat heb ik (soms) nodig! Ze geeft mij precies de juiste begeleiding en is heel behulpzaam. Daar ben ik haar heel dankbaar voor!

— Saskia

Het plan van Saskia

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.