Sarah:

Ik ga ik nu bij mezelf na of ik daadwerkelijk iets wil

Sarah wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sarah

Ik ben in januari gestart met Personal Body Plan, wat is dat een topstart van dit jaar geweest! Ik was al jaren het spoor bijster, hoop (verschillende) sporten geprobeerd, weinig eten, experimenteren met wat ik wel en niet zou moeten eten, zonder al teveel resultaat. Helaas maakte al mijn pogingen niet dat ik lekkerder in mijn vel kwam te zitten.

Daarnaast merkte ik ook dat ik veel te veel meeging in wat mijn omgeving wilde. Als anderen wijn gingen drinken, of flink gingen barbecuen, dan kon ik niet achterblijven toch? De afgelopen twee jaar heb ik via allerlei sociale media de resultaten van anderen gevolgd, inmiddels heb ik de knoop doorgehakt en ben ik zelf dus al bijna een half jaar bezig. Ik heb meer balans gevonden en mijn denkwijze is veranderd. Waar ik voorheen dingen niet mocht van mezelf, ga ik nu bij mezelf na of ik daadwerkelijk iets wil.

Daarnaast voel ik mij een stuk zekerder in mijn lijf en haal ik onwijs veel energie uit de trainingen. Ik kijk nu al uit naar het volgende half jaar en ben benieuwd welke resultaten ik verder nog ga boeken! Ik ben superblij met mijn Personal Body Coach Marinke. Zij is echt mijn stok achter de deur. Marinke denkt mee, geeft tips en adviezen en motiveert mij om door te gaan met waar ik mee bezig ben, helemaal top! Ik zou iedereen die al jaren resultaten van anderen volgt adviseren om deel te nemen aan Personal Body Plan, want echt, het zal je goed doen.

 

— Sarah

Het plan van Sarah

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sarah

Marinke Termorshuizen (33)

4.55 / 5

2888 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.