Sarah (26):

Mijn Personal Body Coach liet me inzien dat het niet zwart wit hoeft te zijn en dat kleine stapjes ook goed zijn

Sarah wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sarah

Na een periode van afvallen, aankomen, afvallen, aankomen was ik er klaar mee. Ik wilde stabiliteit in mijn gewicht en in mijn hoofd. Ik heb altijd geleerd alles of niks en dat werkte niet meer.

Totdat ik Personal Body Plan ontdekte. De eerste drie weken ging ik heel lekker maar na drie weken, stopte ik… Ik had er geen zin in en tijd voor in mijn hoofd.

Mijn Personal Body Coach Chrissy liet me inzien dat het niet zwart wit hoeft te zijn en dat kleine stapjes ook stappen kunnen. Nu ben ik een aantal weken verder en nu heb ik eindelijk de flow te pakken. Ik voel me beter en stabieler en heb ook nog een leuk resultaat!

Met grote dank aan Chrissy voor haar geduld. Ze is lief en geïnteresseerd en weet het juiste te zeggen. Ze biedt altijd aan om informatie te geven die ik wil hebben of nodig heb.

— Sarah

Het plan van Sarah

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sarah

Chrissy Zijmers (33)

4.67 / 5

1809 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.