Sarah:

Doordat jezelf elke dag je voedingsschema maakt kan je dit afwisselend en leuk houden

Sarah wilde afvallen en volgde daarom Fat Burning

Het verhaal van Sarah

Voor ik aan Personal Body Plan begon was ik al bezig met voeding en fitness. Alleen wist ik niet goed wat ik deed. Daardoor viel ik ook niet af en bleef ik op hetzelfde gewicht. Ik kwam erachter dat ik juist te weinig at.

Krachttraining vond ik niet interessant en ik had niet genoeg zelfvertrouwen om tussen “die grote spierbundels” te staan. Daardoor deed ik eigenlijk alleen wat cardio, omdat ik dacht dat je daarmee vet kwijtraakt.

Personal Body Plan heeft mij een goed inzicht gegeven in welke voedingswaarden goed zijn voor mijn lichaam. Doordat jezelf elke dag je voedingsschema maakt kan je dit afwisselend en leuk houden. Soms een stukje taart of ijsje kun je daardoor ook goed inplannen.

Verder heeft Personal Body Plan mij de juiste trainingen en oefeningen gegeven zodat ik krachttraining leuk ben gaan vinden. Ik ben mijn Personal Body Coach @annekerijks heel erg dankbaar voor de steun, motivatie en handige tips.

 

 

— Sarah

Het plan van Sarah

Fat Burning

Ben jij een vrouw die nooit meer wil diëten, maar die wél een slank, fit en gezond lichaam wil? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sarah

Anneke Rijks (32)

4.81 / 5

2193 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.