Sanne (32):

Het is best plannen met een baby, sport, werk, huishouden, maar het kan!

Sanne wilde afvallen en volgde daarom Mommy

Het verhaal van Sanne

In 2016 begon ik aan mijn eerste zes maanden Personal Body Plan. Ik heb toen mooie resultaten behaald, maar niet genoten van het proces; het kon altijd beter! Ook verviel ik naderhand weer in mijn oude patronen.

Toen ik vorig jaar zwanger was, zei ik als eerste: als de baby er is ga ik weer beginnen! Mijn dochter was zes maanden toen ik wederom begon. Het is best plannen met een baby, sport, werk, huishouden, maar het kan!

Ik probeer drie keer in de week te trainen, maar vaak is het twee keer en soms één keer. Dat maakt niet uit, ik ben voor mezelf bezig en dat is superfijn. Langzaam kom ik er wel! Het helpt dat mijn vriend ook Personal Body Plan volgt. Hij is voor mij, die bekende stok achter de deur.

Ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. Ik voel me fit, zit lekker in mijn vel en het allerbelangrijkste: ik herken de persoon in de spiegel weer. Ik voel mij weer mezelf!

Shout out naar mijn Personal Body Coach Nadine voor alle tips en het vertrouwen

— Sanne

Het plan van Sanne

Mommy

Ben jij onlangs bevallen, maar heb je geen idee hoe je op verantwoorde wijze weer fit kunt worden? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sanne

Nadine de Goed (34)

4.4 / 5

2337 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.