Sander:

Ik heb nu de kennis en vaardigheden in handen om mijn resultaat blijvend te houden en zoals voorheen niet weer keihard aan te komen

Sander wilde een sixpack en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Sander

Al mijn hele leven vecht ik tegen overgewicht. Ondanks dat ik veel sportte ben ik van kinds af aan altijd te zwaar geweest. Er zijn meerdere momenten geweest waarbij ik (veel) afgevallen ben, maar helaas nooit blijvend.

Voeding en gedrag waren altijd mijn probleem. Ik volgde Personal Body Plan al een aantal jaar en was altijd nieuwsgierig naar wat dit mij kon brengen. In januari 2019 heb ik de stap gemaakt.

Ik had dus al best wat ervaring met afvallen. Kennis van voeding, calorieën tracken en macro’s waren mij ook niet onbekend, maar toch heb ik veel baat bij mijn Personal Body Plan gehad.

Ik heb mijn levensstijl aangepast. Ik heb nu de kennis en vaardigheden in handen om mijn resultaat blijvend te houden en zoals voorheen niet weer keihard aan te komen. Ook mijn trainingen zijn effectiever dan voor de start met Personal Body Plan. Minder moeite voor meer resultaat.

Ik heb veel vooruitgang geboekt en veel geleerd, maar ik heb besloten mijn plan met nog een jaar te verlengen. Er is altijd meer te leren en voor nu geeft het mij de houvast die ik (nog) nodig heb.

 

— Sander

Het plan van Sander

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Sander

Nick van Kessel (35)

4.54 / 5

1964 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.