Samir (32):

Ik ben 10 kilo lichter en veel fitter, maar nog niet waar ik wil zijn

Samir wilde afvallen en volgde daarom Fat Ripping

Het verhaal van Samir

Medio februari ben ik gestart met Personal Body Plan. Na één maand kon ik al concluderen dat het een ‘Life Changing’ beslissing was.

Ik ben na mijn knieblessure gestopt met voetballen, ook omdat ik het niet meer kon combineren met m’n studie aan de universiteit en een fulltimebaan. Met werkweken van 50-60 uur wisselde ik dus hele sportieve maanden af met maanden waarin ik helemaal niet sportte. Inmiddels is de rust wedergekeerd (studie afgerond) en ben ik als ZZP’er voor mijzelf begonnen.

Hierdoor maak ik geen werkweken van 60 uur mee en heb ik veel meer rust ingebouwd. Ik heb bewust voor Liesbeth Vervloesem (@bodycoachliesv) als m’n Personal Body Coach gekozen, omdat zij ook vaak op pad is (en daarmee weet wat ik doormaak) en daarnaast een sportvoedingsadviseur is.

De voeding was mijn zwakke plek en ik heb mijn focus daarop gelegd. Samen met Liesbeth ben ik bewust bezig geweest met wat voor mij werkt. We hebben afgesproken om de eerste 2/3 weken verschillende werkwijzen uit te proberen om te kijken wat bij mij past. Want alleen dan kan je langdurig iets voortzetten en val je niet terug in oude gewoontes.

Dat heeft absoluut gewerkt en bijgedragen bij het feit dat ik het nu nog kan volhouden! Liesbeth is daarnaast iemand die wekelijks tijdig reageert en uit zichzelf met adviezen komt op basis van mijn eetpatroon en trainingsresultaten. Ze is heel eerlijk en lekker direct. Tevens is ze een goede motivator in de moeilijke coronatijden!

Ik ben inmiddels waar ik op voorhand wou zijn (tussen 70-75 kilo), maar dit geeft me zoveel energie dat ik mezelf nieuwe doelen heb gesteld! Op naar de volgende mijlpaal en zet hem op iedereen!

— Samir

Het plan van Samir

Fat Ripping

Ben jij een man die zijn vetpercentage wil verlagen, maar niet alleen maar kip, broccoli en rijst wil eten? Dan is dit programma voor jou!

Meer info Start nu gratis

De coach van Samir

Liesbeth Vervloesem (43)

4.64 / 5

978 beoordelingen

Kies deze coach

From Changing Life

Alles voor een fitte en gezonde lifestyle op één plek

Personal Body Plan is een coaching oplossing van Changing Life. Vanuit Changing Life bieden we je naast Personal Body Plan als member alle tools om een fitte en gezonde lifestyle mogelijk en eigen te maken.